Wat een aannemer in Alphen aan den Rijn voor jou kan betekenen

Weet jij al wat een aannemer in Alphen aan den Rijn voor jouw bouwproject kan betekenen? Een aannemer kan jou helpen met alles omtrent nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie. Ben jij bezig of ga je starten met een bouwproject? Een aannemer in Alphen aan den Rijn kan jou veel zorgen uit handen nemen.

Onze werkzaamheden zijn bijzonder breed. Wij helpen bijvoorbeeld met het aanvragen van een vergunning bij de gemeente, of met het inschakelen en contracteren van de beste vakmensen. Kan jij wel iemand gebruiken die ervoor zorgt dat de planning wordt nageleefd en dat de kosten niet oplopen? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Van der Plas voor een goede aannemer in Alphen aan den Rijn.

Voor welke bouwprojecten je een aannemer in Alphen aan den Rijn kan inschakelen

Bij aannemersbedrijf Van der Plas kan je terecht als je een aannemer in Alphen aan den Rijn zoekt. 

  • Zowel grote als kleine bouwprojecten kan ik uitvoeren
  • Ik werk voor particulieren en voor bedrijven
  • Schakel mij in voor nieuwbouw en het leveren van een totaalconcept
  • Aanbouw of verbouw werkzaamheden, zoals het bouwen van een serre of plaatsen van een dakkapel
  • Renovatie en verbouw, denk aan timmerwerk, verbouwen van badkamer of plaatsen van een keuken of het renoveren van interieur of exterieur
  • Vakmanschap en met name werkzaamheden van meerdere specialisten, zoals loodgieter, elektricien of tegelzetter, ik zorg voor de juiste mensen en een perfecte afstemming

Een groot voordeel van Aannemersbedrijf Van der Plas dat je tijdens alle bovenstaande werkzaamheden één vast aanspreekpunt hebt. Bij mij als aannemer kan je altijd terecht met je vragen, twijfels en opmerkingen.

aannemer alphen aan den rijn

Schakel Aannemersbedrijf van der Plas in voor jouw bouwproject

Ons bouwbedrijf in Leiden helpt jou graag. Als aannemer in Leiden en in Alphen aan den Rijn werk ik in de gehele omgeving Zuid-Holland. Ik zorg voor volledig overzicht over de bouw – vanaf het begin tot de afronding kun je op me rekenen. Ook bij zaken waar jij misschien nog niet aan gedacht hebt. Het opstellen van contracten is hier een voorbeeld van. Wanneer je contact met me opneemt, kunnen we een afspraak inplannen. Hierin kunnen we in gesprek gaan over wat ik voor jou kan betekenen. Zo weet jij wat je aan me hebt en zo kan ik je wensen horen. Denk jij dat je wel een aannemer kan gebruiken? Dan hoor ik graag van je.

Menu